Marković pružio podršku saigračima iz Hulla
EPA

"Žao mi je što nisam s vama"

Marković pružio podršku saigračima iz Hulla

D. Vejo

Srbijanski fudbaler i član Hulla Lazar Marković zbog povrede zgloba propustiće ostatak sezone u Premiershipu.

Do kraja šampionata ostala su još dva kola, a njegov tim vodi grčevitu borbu za opstanak. U predstojeće dvije utakmice, Hull će za protivnika imati prvo Crystal Palace u gostima, nakon čega na svom terenu dočekati Tottenham.

Iako neće biti od pomoći svojim saigračima, Srbijanac je odlučio da im pošalje poruku podrške.

"Žao mi je što nisam sa vama. Takav je fudbal, povrede su sastavni dio ovog sporta. Vjerujem u vas, naprijed Tigrovi", poručio je Marković.

Podsjetimo, ovaj krilni napadač se povrijedio u drugom poluvremenu meča sa Sunderlandom, a gdje je njegov tim pretrpio poraz od 2:0.

Velika je vjerovatnoća da će Marković ovog ljeta obući dres nekod od evropskih klubova, s obzirom da mu pozajmica iz Liverpoola ističe u julu mjesecu.

Hull se trenutno nalazi na 18. poziciji u Premiershipu, sa bodom manje (34) od Swansea koji se nalazi mjesto ispred njih.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi