Prvotimac FK Željezničar

Marković: Željezničar uvijek ide na pobjedu

Pred Željezničarom je sutra prva polufinalna utakmica Kupa BiH protiv Širokog Brijega.

Povodom toga sarajevski klub je organizovao izjave za medije, a uz trenera, svoje viđenje predstojeće utakmice je dao i prvotimac Darko Marković.  

"Utakmice idu brzo, mi znamo naše ciljeve. Podsjetio bih vas da smo doživjeli jedini poraz u Širokom Brijegu i oni su nam na neki način dužnici. Poštujemo ih, respektujemo i idemo da odigramo dobru utakmicu te da se vratimo sa pozitivnim rezultatom. Željo uvijek ide na pobjedu i nadamo se da će tako i sada biti."

"Svjesni smo da su odmarali kostur ekipe protiv Viteza, ali to ništa ne mora znači. Težak nam je raspored, odnosno ritam igranja srijeda-subota, no šta je tu je. Moramo pružiti maksimum i nadam se da će nam to donijeti pozitivan rezultat."

Tokom obraćanja novinarima Marković je dodao da derbi još nije tema u svlačionici Plavih. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ne razmišljamo o derbiju još. Fokusirani smo na Široki Brijeg, jer taj meč bi nam mogao dosta toga da donese ako budemo učesnici finala. Sa pozitivnim rezultatom revanš bi mogao biti možda samo formalnost. Kada prođe ovo, fokusirat ćemo se na derbi." 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi