Marotta: Allegri 100% ostaje u Juventusu

Demantovao medije

Marotta: Allegri 100% ostaje u Juventusu

Endin Čaušević

U italijanski medijima u posljednje vrijeme mnogo se špekuliše o tome da će Massimiliano Allegri napustiti na kraju sezone klupu Juventusa i da će karijeru nastaviti van Apenina.

Allegri je nedavno potvrdio da ima namjeru da se okuša u inostranstvu, te da će za pet ili šest godina napustiti na neko vrijeme klupski fudbal i da će se okrenuti selektorskom poslu. Njegova izjava izazvala je mnogo špekulacija u Italiji, a iz Juventusa su demantovali da će ih Allegri napustiti na kraju sezone.

Direktor Stare dame Beppe Marotta izjavio je za Rai Sport da je siguran da će Allegri i naredne sezone biti trener Juventusa, te je potvrdio da je nakon utakmice protiv Real Madrida imao dug razgovor sa italijanskim stručnjakom.

"Massimiliano Allegri će 100% biti trener Juventusa naredne sezone. Razgovarali smo nakon utakmice s Real Madridom i obje strane imaju želju da se ova dugogodišnja saradnja nastavi", poručio je Marotta.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi