Marotta: Allegri ostaje u Juventusu

Demantovao medije

Marotta: Allegri ostaje u Juventusu

E. Čaušević

Već nekoliko mjeseci u medijima se špekuliše da će italijanski stručnjak Massimiliano Allegri na kraju ove sezone napustiti klupu Juventusa.

Allegri je nakon dolaska na klupu Stare dame ostvario dosta dobre rezultate s ovom ekipom, a njegova želja je da ove sezone osvoji trostruku krunu. Ipak, atmosferu u redovima ovog kluba kvare priče da će Allegri na kraju sezone napustiti Juve.

Naime, prvo se počelo špekulisati da je Allegri novi trener Arsenala, a nakon toga su se pojavile priče da će preuzeti klupu Barcelone. Međutim, direktor Juventusa, Beppe Marotta, je demantovao ove navode.

"Allegri ostaje u Juventusu. Bila bi velika greška misliti da on ide u Barcelonu. Ima ugovor do kraja naredne godine i vjerujemo da će ga produžiti. On je počeo eru u ovom klubu i još uvijek je nije završio", rekao je Marotta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi