Marotta: Ne pregovaramo s Tevezom
Evo što navijači Cityja misle o Argentincu

Marotta: Ne pregovaramo s Tevezom

Edmir Škorić

Iz torinskog Juventusa opovrgnuli su glasine koje ih povezuju s argentinskim napadačem Carlosom Tevezom. Preciznije, čitavu priču demantirao je generalni direktor Stare dame Giuseppe Marotta.

Sve više se mediji bave temom "Tevez napušta City", pa se često u kontekst s napadačem engleskog kluba stavljaju Inter i Juventus. Bilo je i izvještaja kako je Juve već počeo pregovore s Tevezom.

"Sasvim je normalno da se govori o igračima kada je u pitanju Juventus. Ali, nismo počeli pregovore oko dovođenja Teveza. Momčad smo koja zadovoljava svoje potrebe, a mi ćemo, iz sedmice u sedmicu, procjenjivati da li nam nešto nedostaje. Nismo zainteresirani za Teveza", rekao je Marotta, uz dodatak:

"On je veliki igrač, mi smo veliki klub i jasno je da postoji veza, ali reći da pregovaramo je druga stvar".

Tevez ima ugovor sa Cityjem do ljeta 2014. godine, no sve je dalji od Eithad stadiona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.