Marouane Chamakh pojačao Crystal Palace

Marouane Chamakh pojačao Crystal Palace

Dojučerašnji napadač Arsenala Marouane Chamakh potpisao je jednogodišnji ugovor sa novim premierligašem Crystal Palaceom, gdje je već zadužio broj 29, sukladno sa svojim godinama.

Chamakh je treće pojačanje u napadu za Palace, a prije njega angažovani su Dwight Gayle i Kevin Philips. Marouane je prošlu sezonu proveo na pozajmici u redovima West Hama, a u Arsenal je stigao kao slobodan igrač iz Bordeauxa u ljeto 2010. godine.

U dresu Topnika postigao je tek četrnaest pogodaka. Crystal Palace sezonu otvara na domaćem Selhurts Parku, gdje će u nedjelju ugostiti Tottenham.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.