Marquez: Bosna ima dobar tim, sličan hrvatskom
FOTO: Epa.eu - Marquez na treningu Meksika pred duel sa BiH

Rafa upitan za duel protiv Zmajeva

Marquez: Bosna ima dobar tim, sličan hrvatskom

Bosna i Hercegovina je u svojoj dosadašnjoj historiji igrala dva puta sa Meksikom, a u oba navrata su Zmajevi poraženi. 

Hoće li izabranici Safeta Sušića večeras u svom trećem pokušaju imati dovoljno znanja i sreće da upišu prvu pobjedu itekako će zavisiti od Rafaela Marqueza, jednog od najpoznatijih fudbalera Meksika i kapitena ove selekcije koja na Mundijalu nastupa u okviru grupe A sa domaćinom Brazilom, Hrvatskom i reprezentacijom Kameruna.

"Reprezentacija Bosne i Hercegovine ima dobar tim, vrlo sličan hrvatskoj selekciji sa kojom igramo u grupi na Svjetskom prvenstvu. U ovoj utakmici koja nije takmičarskog karaktera moramo odigrati najbolje što znamo", rekao je kapiten reprezentacije Meksika Rafael Marquez, čiji je nastup protiv Zmajeva još uvijek pod znakom pitanja.

Zanimljivo je da selektor Meksika još uvijek nije odlučio ko će mu biti prvi izbor, pa će na gol protiv Zmajeva stati najvjerovatnije treći golman Meksika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.