Marquinhos produžio ugovor s PSG-om

Ostaje do ljeta 2024. godine

Marquinhos produžio ugovor s PSG-om

E. Čaušević

Brazilski defanzivac Marquinhos nema namjeru u skorije vrijeme da napušta PSG.

Ovaj 25-godišnji defanzivac u PSG je stigao na ljeto 2013. godine iz Rome za 30 miliona eura i prethodnih prelaznih rokova imao je nekoliko primamljivih ponuda, ali je odlučio ostati na Parku prinčeva.

Brazilac je od dolaska iz Rome standardan član prve postave Parižana i očito je da uživa u francuskom klubu. Najbolji dokaz za to jeste činjenica da je produžio ugovor s PSG-om.

Parižani su objavili sinoć da je Marquinhos potpisao novi ugovor s ovim klubom i to do ljeta 2024. godine. Ovo je jasan znak da Marquinhos nema namjeru u skorije vrijeme da napušta PSG.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije