Marrotta: Nemamo problema s Krasićem

Marrotta: Nemamo problema s Krasićem

Edmir Škorić

Srbijanski reprezentativac Miloš Krasić zbog slabe minutaže želi napustiti Juventus, premda generalni direktor Stare dame Beppe Marrotta smatra da nema nikakvih problema.

Dvadesetsedmogodišniji bivši igrač CSKA-a iz Moskve ove sezone igra jako malo ili skoro nikako. Njegov agent već je ranije najavio promjenu sredine ukoliko se situacija ne promijeni.

"Nema problema s Krasićem. Još uvijek nisam razgovarao s njegovim agentom, ali igrač nam ništa još nije govorio. Krasić ne igra jer jednostavno trenutno psotoje drugi igrači koji su u boljoj formi", kaže Marrotta, koji je novinarima odgovorio na pitanje hoće li Riccardo Montolivo, igrač Fiorentine, preći u torinsku ekipu...

"Ne želim ulaziti u pojedinosti. Ali, velika imena neće doći. Šef Antonio Conte je napravio dobar posao, sada ćemo gledati ko nam treba da se poboljšamo".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.