Marseille prati Santa Cruza

Marseille prati Santa Cruza

Edmir Škorić

Olympique Marseille je u potrazi za napadačem, a trener Didier Deschamps kao idealno rješenje vidi Roque Santa Cruza, napadača Manchester Cityja.

Britanski Daily Mail navodi kako je Marseilleov pomoćni trener Franck Passi sa tribina švicarskog stadiona pratio igre 28-godišnjeg Santa Cruza u susretu Paragvaja i Grčke (2:0).

Passi je svoj dojam prenio treneru Didier Deschampsu, koji će sigurno poslati ponudu na vrata Cityja. Marseille kroji tim za Ligu prvaka, a za Santa Cruza bi, po svemu sudeći, morali izdvojiti oko 8 miliona funti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti