Marseille pregazio Guingamp, debitovao Radonjić

Francuska Ligue 1

Marseille pregazio Guingamp, debitovao Radonjić

Fudbaleri Marseillea večeras su bili vrlo uvjerljivi na domaćem terenu protiv Guingampa te su slavili pobjedu rezultatom 4:0 u okviru 5. kola francuskog šampionata.

U prvom poluvremenu domaća ekipa nije uspjela da slomi otpor gostiju, ali je zato mreža Guingampa 'pročepljena' u 57. minuti kada je Thauvin pogodio za vodstvo domaćih.

U 73. minuti bilo je 2:0 za Marseille, a strijelac je bio Payet. Samo sedam minuta kasnije novi gol u mreži gostiju, a strijelac je ponovo bio Thauvin. Konačnih 4:0 postavio je Mitroglou u 83. minuti.

Treba spomenuti i to da je večeras u dresu nove ekipe debitovao dojučerašnji fudbaler Crvene Zvezde Nemanja Radonjić koji je priliku za igru dobio šest minuta prije kraja meča.

Marseille se nalazi na drugoj poziciji sa 10 oasvojenih bodova nakon ovog kola, dok je ekipa Guingampa posljednja bez bodova.

Francuska Ligue 1, 5. kolo:

Marseille - Guingamp 4:0

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Top Komentari

damir bosnjak
jebo vam radonjic majku u picku
8 5
Tz075
Ko je taj?
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi