Marseille protiv Valenciennesa do važnih bodova

U zaostalom susretu 21. kola

Marseille protiv Valenciennesa do važnih bodova

Adnan Beganović

U zaostaloj utakmici 21. kola francuskog fudbalskog prvenstva Marseille je na domaćem terenu sa 2:1 savladao Valenciennes.

Do veoma važnih bodova u borbi za Evropu stigli su fudbaleri Marseillea, koji su večeras na domaćem terenu savladali Valenciennes.

Marseille je do prednosti stigao u 31. minuti kada je mrežu gostiju pogodio Gignac, no samo šest minuta kasnije Masuaku stvari vraća na početak.

U drugi dio Marseille ulazi ofanzivno i takva igra se domaćim isplatila u 63. minuti, kada Thauvin postiže pogodak, za kasnije će se ispostaviti konačnih 2:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.