Marseille šest sedmica bez Konea

Hendikep Francuza

Marseille šest sedmica bez Konea

Edmir Škorić

Prema pisanju lokalnih novina La Provence u Marseilleu će narednih šest sedmica igrati bez napadača Bakari Konea. Reprezentativac Obale Slonovače povrijedio se u susretu sa Bordeauxom.

U nedjeljnom srazu Bordeauxa i Marseillea (0:0) povrijedio se lijevo-krilni napadač gostiju. Naime, Bakari Kone morao je rano napustiti teren nakon što je loše prošao u jednom duelu sa Marc Planusom.

Ovo će biti veliki udarac za momčad s Veledromea, obzirom da će 27-godišnjak propustiti najmanje pet ligaških nastupa, početak Lige prvaka, kao i francuski kup. No, srećom po trenera Didier Deschampsa klub je na toj poziciji odlično pokriven Valbuenom i Hatem Ben Arfom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti