Marseille spreman dovesti Drenthea

Marseille spreman dovesti Drenthea

Marseille spreman je ponuditi 13 miliona eura Real Madridu za Roystona Drenthea, piše holandski Da Telegraaf.

Nakon što nisu uspjeli odbraniti titulu prvaka Francuske, čelnici francuskog giganta žele da je vrate već sljedeće sezone, tako što će dovesti nekoliko pojačanja.

Jedna od meta Marseille ja i Drenthe koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Herculesu. Holandski krilni igrač počeo je samo 15 utakmica protekle sezone.

Real je spreman prodati 24-godišnjeg Holanđanina, samo ostaje da vidimo da li će 13 miliona eura biti dovoljno. Na meti francuskog kluba nalaze se još Morgan Amalfitano iz Lorienta i Jeremy Mathieu iz Valencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.