Marseille s(p)retno do boda protiv Rennesa

Ligue 1, 3. kolo

Marseille s(p)retno do boda protiv Rennesa

Midhat Šljivak

Marseille i Rennes podijelili su bodove (2:2) na Velodromeu u duelu 3. kola Ligue 1.

Iako je domaći tim u ovaj meč ušao kao veliki favorit na kraju su oni bili ti koji su došli do jednog boda jer je Rennes imao dva gola prednosti.

Rennes u finišu prvog poluvremena postiže dva gola. Prvo sa penala u 38. minuti Bourigeaud pogađa za 0:1, da bi u nadoknadi prvog gola Sarr iskoristio veliku grešku golmana Pelea i pogodio je za 0:2.

Međutim, ofanziva u nastavku se isplatila domaćim i došli su do jednog boda. Ocampos ih je vratio u igru golom za 1:2 u 54. minuti, da bi u 72. minuti Bensebaini nespretnim autogolom postavio konačnih 2:2.

Marseille iz tri kola ima četiri boda, baš kao i ekipa Rennesa.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ligue 1, 3. kolo:

Marseille - Rennes 2:2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi