Marseille u jednom danu doveo dva pojačanja i to besplatno

Pojačava se francuski velikan

Marseille u jednom danu doveo dva pojačanja i to besplatno

Čelnici Olimpique Marseillea vrijedno rade na sastavljanju ekipe za novu sezonu u kojoj će ambicije slavnog francuskog kluba biti visoke.

Marseille je u jednom danu predstavio dva velika pojačanja, a radi se o Henriju Bedimou i Hirokiju Sakaiju.

Bedimo je 32-godišnji lijevi bek koji dolazi iz Lyona, u kojem je nastupaio posljednje tri sezone. Reprezentativac Kameruna je u svojoj karijeri igrao i za Montpellier sa kojim je osvojio titulu prvaka Francuske.

Sakai je japanski reprezentativac koji u Marseille stiže iz iz Hannovera. Ovaj 26-godišnjak igra na poziciji desnog beka kao i na mjestu stopera, a u svojoj karijeri je odigrao 27 utakmica za reprezentaciju svoje zemlje.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Zanimljivo, oba fudbalera su u Marseille stigla besplatno obzirom da su im istekli ugovori sa Lyonom odnosno Hannoverom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi