Marseilleu se u Nici ukazao Super Mario

Ligue 1

Marseilleu se u Nici ukazao Super Mario

Fudbaleri Nice slavili su danas protiv Marseillea sa 3:2 u okviru 4. kola Ligue 1.

Meč je obilježio debi najveće zvijezde Nice Maria Balotellija koji je danas briljirao. Super Mario je prvo sa penala u 7. minuti pogodio za prednost domaćih. Ipak, samo sedam minuta kasnije gosti se vraćaju i to pogotkom Thauvina.

Nastavak meča donosi još dva gola, po jedan na obje strane. Marseille se potpuno okrenuo rezultat golom Gomisa sa penala u 72. minuti, da bi Mario Balotelli drugim golom na meču u 78. minuti donio novo izjednačenje.

Konačan rezultat i pobjedu svom timu donosi Cyprien u 88. minuti utakmice. Nica je nakon četiri kola na 2. mjestu sa deset bodova, dok je Marseille 14-ti sa šest bodova emanje.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi