Martinez brzo našao zamjenu za De Bruynea

Belgija bez De Bruynea protiv BiH

Martinez brzo našao zamjenu za De Bruynea

Endin Čaušević

Bh. reprezentacije za desetak dana igra drugi meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv selekcije Belgije.

Nakon pobjede protiv Estonije izabranike Meše Baždareviža očekuje teško gostovanje u Briselu protiv selekcije Belgije. Ipak, dobre vijesti za naš tim su da meč u Briselu propušta najbolji igrač ove selekcije Kevin De Bruyne.

Fudbaler Manchester Cityja pruža sjajne partije u ovoj sezoni, a povredu je zadobio u subotu na meču protiv Swanseaja. Belgijski mediji navode da će Roberto Martinez šansu na utakmici protiv Bosne i Hercegovine vjerovatno dati Thorganu Hazardu.

Mlađu brat Edena Hazarda igra u dobroj formi, te sa pravom se očekuje da on bude zamjena za De Bruynea. Ukoliko se to desi bit će prvi put da su braća Hazard zaigrala zajedno za jedan tim u zvaničnoj utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi