Martino: Još uvijek ima vremena, ali moramo odgovoriti odmah

Trener Katalonaca nakon poraza od Valladolida

Martino: Još uvijek ima vremena, ali moramo odgovoriti odmah

Barcelona je u subotu poražena od Valladolida rezultatom 1:0 i Katalonci su sada na trećoj poziciji španske Primere. 

Za ekipu Gerarda Martina to je bio drugi poraz u posljednje tri utakmice i sada najveći rival Real Madrid ima četiri boda više 11 kola prije kraja prvenstva. Poljuljano samopouzdanje dolazi pred duel sa Manchester Cityjem u osmini finala Lige prvaka, koji je na rasporedu u srijedu. 

Pred početak treninga Martino je proveo pet minuta u razgovoru sa igračima, a Argentinac i sportski direktor Zubizarreta svjesni su da novu grešku ne mogu priuštiti. 

"Još uvijek ima vremena da odgovorimo, ali moramo početi odmah," rekao je trener Katalonaca. U odbranu ekipe stao je i predsjednik kluba. "Ovi igrači su nam pokazali da mogu pronaći izlaz iz teških situacija. I na terenu i van njega. Moramo zadržati vjeru do kraja," rekao je Bartomeu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti