Martino: Messijevo povraćanje nije normalno

Martino: Messijevo povraćanje nije normalno

Trener Barcelone Gerardo Martino izjavio je da povraćanje Lionela Messija na utakmici Argentine protiv Rumunije nije normalno, te da Messi ima neki zdravstveni problem. 

"Pričao sam sa Messijem i to mu se povremeno dešava. Obraćao se zbog toga specijalistima. Svakako da to ukazuje na neki zdravstveni problem, ali to ne utiče na njegov angažman", rekao je Martino na konferenciji za novinare.

"Ne povraćam prvi put, to mi se stalno dešava", rekao je Messi nakon utakmice protiv Rumunije, dok je selektor Argentine Alejandro Sabella istakao kako je Messi vjerovatno popio više vode za kratko vrijeme što mu je izazvalo mučninu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.