Martino: Možemo  osvojiti Primeru

Pokušaj trijumfa iz šestog puta

Martino: Možemo osvojiti Primeru

Prije desetak dana činilo se da će Barcelona ostati bez trofeja ove sezone, ali se prilika iznenada ukazala u šanskoj Primeri.

Pred izabranicima Tata Martina je majstorica protiv Atletico Madrida, a Barcelonin trener zatražio je podršku navijača uoči velikog finala. Iza Barce je remi protiv Elchea koji ih je ostavio u utrci za naslov.

„U svjetlu drugih rezultata uzet ćemo remi, iako to nije ono što smo htjeli. Prije utakmice smo mislili da neće biti dovoljno, ali ostali su nam rezultati dali priliku. Trebat će nam sada podrška navijača. Bila je to sezona u kojoj nismo zasjali, ali s podrškom navijača možemo osvojiti ligu,“ rekao je Martino.

Atletico i Barcelona ove su se sezone sastali čak pet puta u svim takmičenjima. Četiri su susreta završila remijima, dok je jednu pobjedu upisao Atletico.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.