Martino trofej posvetio Vilanovi

Barca osvojila Superkup

Martino trofej posvetio Vilanovi

Barcelona je naslovom Superkupa Španije došla do prvog trofeja sezone, a trener Gerardo Martino trofej je posvetio svom prethodniku Titu Vilanovi.

"Ovo je kruna dobrog rada iz prošle sezone. Tu sam zbog tragedije koja je zadesila Vilanovu. Pobijedili smo zahvaljujući fudbalerima, Titu i ostalom trenerskom osoblju,” izjavio je Martino, te prokomentarisao igru Lionela Messija i Brazilca Neymara:

"Igrali su dobar meč, iako realno nisu imali mnogo prilika za gol.”

Sinošnja igra Barcelone uprkos osvojenom trofeju nije bila ni nalik na nekadašnju, što sigurno ne može radovati mnogobrojne navijače katalonskog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti