Martino: Žalim za greškama koje sam pravio u Barceloni

Bivši trener Barcelone

Martino: Žalim za greškama koje sam pravio u Barceloni

Bivši trener Barcelone, Gerardo Martino, priznao je da žali za greškama koje je napravio tokom vođenja katalonskog kluba. 

Martino je u Barceloni imao neuspješnu epizodu, a klub je za njegovo vrijeme izbačen u četvrtfinalu Lige prvaka od Aletica, da bi potom ista momčad bila bolja i u finišu Primere, osvojivši naslov prvaka Španije. 

"Od samih početaka u Barceloni sve bih napravio drugačije. Neću vam dati primjere, ali žalim za mnogim stvarima koje su se dogodile. Puno sam naučio i sad ne ponavljam takve pogreške. Ali to je život, uči se na greškama", kazao je Martino.

Martino danas radi selektor Argentine, a u svojoj trenerskoj karijeri, pored Barcelone, vodio je Newell's Boyse i paragvajsku reprezentaciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti