Martino: Zimski prvak? Ma, to niko ne pamti...

Nakon remija Atletica i Barce

Martino: Zimski prvak? Ma, to niko ne pamti...

Edmir Škorić

Derbi 19. kola španske Primere između Atletico Madrida i Barcelone završen je bez pogodaka.

To znači da je Barcelona "zimski prvak" u Španiji, no Katalonci su odigrali lošu utakmicu na Vicente Calderonu.

"Zimski prvak? To ništa ne znači i niko to ne pamti. Pamte se samo prvaci s kraja sezone", rekao je trener Barce Gerardo Martino, dodavši:

"Remi mi se čini kao najrealniji ishod. Nismo zadovoljni, ali bila je to takva utakmica u kojoj su obje momčadi bile posvećene isključivo odbrani. Možda nam je nedostajalo malo dinamičnosti u napadu, ali izaći ćemo samo jači iz ovoga".

"Nije bilo puno prilika, ali je bila dobra utakmica. Bila je to šahovska partija u kojoj sam nastojao odigrati pametno", rekao je trener Atletico Diego Simeone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.