Martinova izjava ostavila nadu Manchester Unitedu

Ide li ili ostaje Cesc Fabregas?

Martinova izjava ostavila nadu Manchester Unitedu

Edmir Škorić

Novi trener Barcelone Gerardo "Tata" Martino ulio je dozu nade členicima Manchester Uniteda svojom izjavom.

Martin je rekao kako će Cesc Fabregas morati sam da odluči hoće li preći na Old Trafford ili ostati u Barceloni, što je svakako nada Unitedu da će do kraja prijelaznog roka otkupiti ugovor Španca.

"Ne razmišljam o Barceloni bez Cesca. Razgovarao sam s njim, objasnio mu svoje ideje. On je jedan od naših najboljih igrača, ali sada je na njemu da odluči ide li ili će ostati", rekao je Martino, dodavši:

"Da ovisi o meni, ostao bi i vjerujem da će na kraju tako i biti. Zato nisam ni razmišljao o mogućoj zamjeni za njega".

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.