Marveaux napušta Rennes

Marveaux napušta Rennes

Edmir Škorić

Francuski nogometaš Sylvain Marveaux izjavio je kako će ovog ljeta kao slobodan igrač napustiti Rennes i preći u Engleku, no još nije poznato ime njegovog novog kluba.

Spomenimo i to da je Liverpool bio povezan sa 25-godišnjim igračem Rennesa.

"Nisam još uvijek izabrao. Nisam potpisao. Ono što je sigurno, sljedeće sezone igrat ću u Engleskoj", kazao je Marveaux za L'Equipe, objasnivši zbog čega napušta Rennes:

"Bio sam spreman ove sedmice nastaviti trenirati. Želio sam da treniran sa svojim saigračima, ali klub me obavijestio kako ne žele da budem sa ekipom. Užvao sam pomažući klubu da ostvari sjajnu sezonu. Razočaran sam što ne mogu igrati posljednju utakmicu na stadionu. Puno sam toga dao Rennesu u deset godina".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.