Marvin želi igrati za Paris Saint-Germain

Marvin želi igrati za Paris Saint-Germain

Marvin Martin, veznjak Sochauxa, otkrio je da bi karijeru volio nastaviti u redovima Paris Saint Germaina.

Marvin je privukao pažnju nekoliko velikih evropskih klubova, a istakao je želju da njegova naredna destinacija bude Park Prinčeva.

"Čak iako bi stavio sve velike francuske klubove na istu razinu poput Marseillea ili Lyona, Paris Saint Germain je bio klub u kojem sam uvijek želio igrati jednog dana", rekao je Martin.

"Rođen sam u Parizu, Parižanin sam. Kada sam bio dječak otišao sam do stadiona i moj dječački san je bio zaigrati tu jednog dana", dodao je veznjak Sochauxa.

Sigurno je da će Mehmed Baždarević ostati bez jedog od najboljih igrača, ali nedavno je predsjednik ovog francuskog kluba rekao da Marvin sigurno neće otići u januarskom prelaznom roku.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.