Mascherano bi radije u Barcelonu?

Unatoč velikom interesu Intera

Mascherano bi radije u Barcelonu?

Edmir Škorić

Interova prva ovoljetna želja je, bar prema pisanju talijanskih medija, Argentinac Javier Mascherano. No, El Mundo Deportivo ističe kako Liverpoolov veznjak želi preći u Barcelonu.

Naime, Rafael Benitez je nedavno imenovan za novog trenera Intera, te je španjolski stručnjak ciljao na dovođenje Mascherana, koji je sezonama bio okosnica 'Benitezovih Redsa'.

I kada su ga (Mascherana) novinari u petak pitali o eventualnom transferu u Inter, argentinski reprezentativac je odgovorio: "Najbolje da pitate Beniteza, on je više upoznat sa tim".

Ipak, El Mundo Deporitvo ističe kako je Mascherano spreman preći u Barcelonu, a navodno je ovo potvrdio i blizak prijatelj Argentinca. Podsjetimo da su Katalonci prošle godine nudili 20 miliona eura za Mascherana, no tada Benitez nije ni pomišljao na puštanje svog ponajboljeg igrača.

Sada je pitanje koliko na Anfieldu žele za Mascherana, te da li u Barceloni mogu ponuditi poveću svotu novca, nakon što su iskeširali 40 miliona eura za Davida Villu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije