Mascherano: Dolazak u Barcu je ostvarenje sna
Mascherano u Barceloni

Argentinac nadomak Nou Campa

Mascherano: Dolazak u Barcu je ostvarenje sna

Edmir Škorić

Javier Mascherano bi već sutra trebao biti službeno predstavljen kao novo pojačanje Barcelone, nakon što je katalonski klub dogovorio sve detalje sa Liverpoolom. Redsi bi na ime odštete trebali zaraditi 21 milion eura.

Mascherano se već nalazi u Barceloni, te se očekuej da potpiše ugovor na četiri godine, a 26-godišnji igrač sredine terena je presretan što će karijeru nastaviti u redovima aktuelnog španskog prvaka.

"Dolazak u Barcelonu je ostvarenje moga sna. Ponosan sam što ću postati dio tima koji je osvojio apsolutno sve. Borit ću se kao i za dresove svih drugih klubova u kojima sam nastupao. Pokazat ću spremnost na žrtvovanje i želju za pomaganjem. Osim toga, pokušat ću se što je prije moguće prilagoditi novoj okoloini", kazao je Mascherano.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.