Mascherano po svaku cijenu želi u Barcu

Mascherano po svaku cijenu želi u Barcu

Argentinac Javier Mascherano po svaku cijenu želi napustiti Liverpool i pridružiti se Barceloni, izjavio je agent ovog igrača sredine terena.

Kapiten fudbalske reprezentacije Argentine ima još tri godine važeći ugovor sa Liverpoolom, a posljednjih dana ga se dovodilo u vezu sa prelaskom u redove evropskog prvaka na Camp Nou.

Mascherano je prošlog mjeseca naljutio trenera Redsa Rafaela Beniteza izjavom da nije siguran hoće li ostati na Anfieldu i naredne sezone.

“Ukoliko Barcelona, klub koji igra sjajno i koji je osvojio sve što se moglo osvojiti protekle sezone, pokaže interes za Javiera, sigurno je da će on pristati i reći ‘da’ odlasku na Camp Nou”, rekao je Walter Tamer, agent argentinskog fudbalera.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.