Mascherano poziva na oprez protiv Valencije

Mascherano poziva na oprez protiv Valencije

Barcelona će sutra igrati revanš susret polufinala Kupa Kralja protiv Valencije, a Javier Mascherano ističe da Katalonci moraju biti u najboljem izdanju kako bi se plasirali u finale.

Izabranici Pepa Guardiole odigrali su 1:1 u provom susretu na Mesatlli, a argentinski veznjak u redovima katalonske ekipe poziva na oprez, jer još uvijek ništa nije gotovo.

"U polufinalu je još uvijek sve otvoreno. Ljudi su oprezniji više nego prije revanša protiv Real Madrida, iako su tada svi bili sigurni da ćemo se kvalifikovati dalje", rekao je Mascherano.

"Znali smo da će se Real boriti, da će pružiti maksimum protiv nas. Isto će se dogoditi i sa Valencijom, koja želi doći do finala isto kao i mi. Moramo zadržati isti stav", dodao je argentinski veznjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.