Mascherano u januaru odlazi?

Prema pisanju otočkih medija

Mascherano u januaru odlazi?

Adnan Beganović

Prema pisanju engleskih medija, odnosno Sunday Expressa, argentinski reprezentativac i član Liverpoola, Javier Mascherano dogovorio je sve sa Barcelonom i već od januara pojačat će katalonski klub.

Sunday Express navodi da će Mascherano navodno u Barceloni zarađivati 120.000 eura sedmično, ali još uvijek nema informacija na koliko godina će Mascherano potpisati ugovor.

Također Sunday Express navodi da ukoliko se transfer realizira isti neće biti manji od 32 miliona eura, a čelnici  Liverpoola navodno su već rekli da argentinskog veznjaka neće prodavati ispod cijene od 50 miliona eura.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.