Mašić: Neshvatljivo smo pali u drugom dijelu

Fudbaler Olimpica nakon izbacivanja iz Kupa

Mašić: Neshvatljivo smo pali u drugom dijelu

D. Vejo

Fudbaleri Olimpica nisu uspjeli da se domognu osmine finala Kupa BiH, jer su bolji od njih bili članovi ekspedicije Velimira Stojnića, ekipa Kozare iz Gradiške.

U veoma uzbudljivom meču, tim iz Sarajeva pokušao je u nekoliko navrata da zaprijeti crveno-bijelima, ali odbrana domaćina i uprkos igraču manje, bila je na visini zadatka. Svoje viđenje današnje utakmice, kazao je jedan od igrača gostujuće ekipe.

"Ne znam šta se desilo. Kozara je u drugom poluvremenu imala igrača manje, ali mi nikako nismo mogli do svoje igre. Prvo poluvrijeme odigrali smo jako dobro, stvarali šanse, dok u nastavku nismo uspjeli kvalitetno da zaprijetimo protivniku. Ostaje žal za propuštenim prilikama, ali mi se okrećemo prvenstvu", rekao je za SportSport.ba fudbaler Olimpica, Eldin Mašić.

Ovog vikenda, Olimpic će u okviru 10. kola Premijer lige BiH gostovati ekipi Viteza.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi