Massimo Donati se ipak ne vraća u Italiju

Massimo Donati se ipak ne vraća u Italiju

U posljednjih nekoliko dana, Bari je bio povezan sa još jednim igračem Massimom Donatijem. Naime, on se također našao na listi želja Barija koja je svakim danom sve veća.

Nakon, što su napravili odličan posao dolaskom Sergio Almirona iz Juventusa, ovaj put su se usmjerili na igrača koji se nalazi nešto dalje, tačnije u Škotskoj.

Donati je već nekoliko puta bio povezan sa mogućim povratkom u domovinu, nakon što je u Celtic došao iz Milana 2007. godine. Agent koji zastupa Donatija, izjavio je da njegov klijent definitivno neće donijeti konačnu odluku sve do nekoliko dana pred kraj transfer roka, a Bari je rezervna opcija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.