Mata: Nisam prešao u Barcelonu
Mata još igrač Valencije

Mata: Nisam prešao u Barcelonu

Edmir Škorić

Iako se kao grom iz vedra neba prije nekoliko dana pojavila vijest kako je mladi igrač Valencije Juan Mata potpisao za Barcelonu, španski reprezentativac to demantuje.

Većina svjetskih medija, kao i naš portal, nedavno je objavio kako je Juan Mata za 20 miliona eura napustio Šišmiše i krenuo stopama Davida Ville, koji je ovog ljeta prešao u redove Barcelone.

"Igrač sam Valencije. Znam da je bilo glasnina, ali ja o tome ništa ne znam. Miran sam uz reprezentaciju, uživam u Svjetskom prvenstvu i trenutno razmišljam samo o susretu sa Čileom", kazao je Mata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.