Mata: Za mene će biti posebno igrati protiv Reala

Ponikao u Madridu

Mata: Za mene će biti posebno igrati protiv Reala

Edmir Škorić

U Miamiju će večeras finale prijateljskog turnira pod nazivom Internacional Champions Cup odigrati Chelsea i Real Madrid.

Bit će to prilika da se Jose Mourinho ponovo vidi sa bivšim klubom, obzirom da je ovog ljeta zamijenio klupu Reala za Chelseajevu. Usput, važna je to utakmica i za Juana Matu, koji je ponikao u Madridu, no nije se natmetnuo pa je otišao u Valenciju 2007. godine, a zatim u Chelsea četiri godine kasnije.

"Ovo će za mene biti posebna utakmica. Real Madrid je igrao važnu ulogu u mojoj karijeri", rekao je Mata, dodavši:

"Nadam se da će navijači u Miamiju uživati u našoj utakmici. Siguran sam da će biti jako zanimljivo i da će Chelsea podići trofej".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti