Matej Delač ponovo na Koševu?

Saznaje SportSport.ba

Matej Delač ponovo na Koševu?

Matej Delač, golman koji je pod ugovorom sa Chelseajam, najvjerovatnije će biti nova akvizicija FK Sarajevo.  

Generalni i sportski direktor FK Sarajevo, Dino Selimović i Abdualh Ibraković u svakodnevnoj su komunikaciji sa direktorom Chelseaja, Michaelom Emenalom, s kojim pregovaraju o Delačevom dolasku na Koševo.

Kako SportSport.ba saznaje, pregovori su u završnoj fazi i Delačev dolazak na Koševo mogao bi biti ozvaničen tokom sutrašnjeg dana.

Inače, Delač je u prvom dijelu sezone bio posuđen francuskom drugoligašu Arlesu, a u Sarajevu bi također došao na šestomjesečnu posudbu. Za mjesto na golu borio bi se sa Dejanom Bandovićem, Senedinom Oštrakovićem i sa mladim Emirom Plakalom.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije