Mateo Ramljak: Rezultat iz prve utakmice nas neće obeshrabriti
Mladi Mateo Ramljak jedna je od uzdanica trenera Cvitanovića pred uzvrat s danskim Midtjylandom.

Krilo juniora HŠK Zrinjski za SportSport.ba

Mateo Ramljak: Rezultat iz prve utakmice nas neće obeshrabriti

Juniori HŠK Zrinjski sutra će na stadionu pod Bijelim Brijegom u 13:30h odigrati uzvratnu utakmicu 2. kola UEFA Youth League protiv danskog Midtjylanda.

Podsjetimo, mladi Plemići su prvu utakmicu u Danskoj izgubili 3:1 i pred njima je sutra svakako težak posao, no ne i nemoguć. Da će biti teško svjestan je i 18-godišnji Mateo Ramljak, krilni napadač Zrinjskog i jedna od uzdanica trenera Dalibora Cvitanovića.

"Možda smo mogli i bolje proći u Danskoj ali šta je tu je" - govori mladi Ramljak za SportSport.ba i dodaje:

"Atmosfera u ekipi je dobra, svi igrači s nestrpljenjem iščekuju sutrašnju utakmicu. Rezultat iz prve utakmice nije baš najbolji ali mi se nemamo namjeru unaprijed predati i otpisati. Svaki igrač koji bude u prvoj postavi spreman je dati svoj maksimum i uz veliku podršku naših navijača koje ovim putem pozivamo da dođu u što većem broju i pomognu nam, nadamo se pozitivnom ishodu. Što se mene osobno tiče, spreman sam i kao i svi moji suigrači jedva čekam da otpočne sutrašnja utakmica" - kazao je mladi Ramljak za SportSport.ba uoči uzvratne utakmice mladih Plemića protiv Midtjylanda. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi