Novo pojačanje na Mokrom Docu

Ozvaničena saradnja

Novo pojačanje na Mokrom Docu

S. Mlaćo
HŠK Posušje potvrdio je večeras novo pojačanje.

Na Mokri Dolac stiže napadač Mateo Verunica. Verunica je danas i zvanično predstavljen.

“HŠK Posušje s velikim zadovoljstvom potvrđuje angažman napadača Matea Verunice. Verunica je u svojoj karijeri nastupao za NK Zadar, NK Primorac Biograd, FC Koper(Slo), NK Dekani(Slo), NK Rogaška(Slo) i ND Beltinci(Slo). Zadranin je svoj posljednji angažman imao u NK Beltinci gdje je u osamnaest nastupa zabio sedam pogodaka. HŠK Posušje i Mateo Verunica suradnju su dogovorili do kraja sezone uz opciju produženja na još dvije godine“, istakli su iz HŠK Posušje.

Posušje je jučer odigralo prvi prijateljski pripremni meč ovog ljeta.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Rival je bio Zrinjski koji je slavio 2:1. Za Plemiće iz Mostara su pogađali Bilbija i Šilić, a za Posušje iskusni kapiten Davor Landeka.

[NAPADAČ MATEO VERUNICA NOVI JE IGRAČ HŠK POSUŠJE!] 🔵⚪️📃✍🏻 HŠK Posušje s velikim zadovoljstvom potvrđuje angažman...

Posted by HŠK Posušje on Thursday, June 24, 2021

Top Komentari

Keno
Ko? Gdje?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi