Materazzi: Inter treba dovesti Pata

Materazzi: Inter treba dovesti Pata

Nekadašnji reprezentativac Italije Marco Materazzi pozvao je čelnike Intera da pokušaju iz gradskog rivala Milana dovest Brazilca Alexandra Pata.

Nekadašnji stoper Intera Marco Materazzi vjeruje kako bi Inter mogao uspjeti u pokušaju da dovede Pata, koji bi mnogo značio Nerazzurima.

Inter se nalazi u potrazi za napadačem, a već su poslali ponudu na adresu Manchester Citya za njihovog Argentinca Carlosa Teveza.

Ipak, Materazzi bi radije u dresu Intera volio vidjeti Pata.

"Mislim da Tevez neće doći. Mi bi trebali dovesti Pata. On je najveći talenat koji bi mogao biti spreman za transfer. Naravno, treba vidjeti kakve su mogućnosti za to, ali mislim da bi za Pata pravi potez bio dolazak u Inter", smatra Materazzi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije