Mathieu Valbuena želi napustiti Marseille

Reprezentativac Francuske želi napustiti domovinu

Mathieu Valbuena želi napustiti Marseille

Mathieu Valbuena je jedan od najboljih igrača u francuskoj Ligi 1 i vjerovatno najbolji fudbaler Marseillea. Međutim pitanje je do kada će igrati u Francuskoj. 

Valbuena je u razgovoru za jednu francusku TV stanicu istakao kako je uvijek želio igrati u inostranstvu. Valbuena je istakao kako želi sa Marseilleom završiti sezonu što uspješnije, ali i izboriti odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazil. 

"Moj cilj je da završim sezonu sa Marseilleom na što bolji i uspješniji način i da budem među putnicima za Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Ovdje sam već osam godina. Nikada nisam krio svoje ambicije. Želim da igram jednog dana u inostranstvu. Vidjet ćemo šta će se dogoditi," rekao je Valbuena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije