Matić: Mourinho je još uvijek Posebni

Hvalio trenera Manchester Uniteda

Matić: Mourinho je još uvijek Posebni

Vezni fudbaler Manchester Uniteda Nemanja Matić hvalio je trenera ovog kluba Josea Mourinha kazavši da su njegovi rekordi jasan pokazatelj zašto ga zovu Posebni. 

Matić je igrao za Mourinha u Chelseaju, a od prošlog ljeta ovaj dvojac sarađuje i u Manchester Unitedu. Matić je objasnio da Mourinho od svojih fudbalera uvijek očekuje više, a da njegovi trofeji objašnjavaju nadimak Posebni.

"On uvijek želi da bude najbolji. Uvijek želi da pobijedi. Ako igrač igra dobro, on mu uvijek kaže da može odigrati još bolje. To je dobro. On uvijek traži od vas više. Jako sam sretan što radim sa njim jer je on trener koji je osvojio mnogo trofeja. Sigurno da od njega možemo naučiuti mnogo. Osvojio je mnogo toga. Trener je uvijek dobar kada osvaja trofeje, a on ih je osvajao u svakoj zemlji u kojoj je bio, zato je Posebni", rekao je Matić.

Podsjetimo, srbijanski fudbaler je ove sezone odigrao 29 mečeva u Premiershipu te je upisao jednu asistenciju.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi