Matko sporazumno raskinuo ugovor sa FK Sarajevom

Nakon samo šest mjeseci

Matko sporazumno raskinuo ugovor sa FK Sarajevom

A. Haznadarević

Kako prenosi službena internet stranica fudbalskog kluba Sarajevo, Matija Matko se nakon samo pola godine sporazumno rastao sa ovim Premijerligašem.

Ovaj napadač se na Koševo vratio prije šest mjeseci, no zbog male minutaže hrvatski internacionalac je zatražio sporazumni raskid ugovora koji je danas i službeno potvrđen.

"Žao mi je što nisam bio u boljoj formi i što nisam dao više golova. Drago mi je što je ekipa izborila zacrtani cilj i izborila plasman u evropska takmičenja. Želim malo da se odmorim, pa ću vidjeti šta i kako dalje. Imam nekih ponuda i vjerujem da ću naći angažman", kaže Matko za klupsku stranicu.

Inače Matija Matko je u ovom dijelu sezone za bordo klub nastupio 12 puta, te je uspio jednom zatresti protivničku mrežu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.