Matko: Svaki gol dobro dođe

Matko: Svaki gol dobro dođe

Sarajevo je danas igralo prijateljski susret protiv Travnika dva puta po 60 minuta, a u prvom dijelu utakmice bordo tim slavio je sa 2:0. Strijelac prvog gola bio je povratnik na Koševo, Matija Matko.

Bordo tim ukupnim rezultatom 7:1 savladao je Vezire na pomoćnom stadionu Asim Ferhatović Hase.

Na Koševo pogotkom vratio se Matko, koji je navijačima Sarajeva ostao u lijepom sjećanju, prvenstveno zbog pogotka Željezničaru u 87. sarajevskom derbiju.

"Bila je pripremna utakmica, ali svaki gol dobro dođe, to je sigurno. Zadovoljan sam onim što sam pružio. Bilo je lijepo opet pogoditi pred navijačima bordo tima", rekao je Matko za SportSport.ba.

"Imamo dobru ekipu i mislim da ćemo igrati napadači nogomet. Imamo takve igrače, a to i meni odgovara", dodao je iskusni napadač, odgovorivši na pitanje očekuje li da će brzo izboriti mjesto u prvom timu:

"Svi se mi borimo za mjesto u prvom timu. Vidjet ćemo. Trener je taj koji odlučuje".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.