Mats Hummels demantovao namještanje rezultata protiv SAD-a

Mats Hummels demantovao namještanje rezultata protiv SAD-a

Defanzivac Borussije Dortmund i njemačke reprezentacije Mats Hummels kategorično je negirao namještanje rezultata u narednoj utakmici Elfa protiv SAD-a. 

Kazao je da je sve moguće u fidbalu, pa i neriješen ishod, ali da to neće biti rezultat nikakvog dogovora.

„Mi nismo ekipa koja igra zna igrati na neriješen rezultat. Definitivno ćemo ići na pobjedu, jer bi sve ostalo bilo nepravedno prema svim drugim reprezentacijama,“ kazao je Hummels i dodao:

„Naravno da je moguće da se naš meč završi neriješeno, možemo i izgubiti odnosno pobijediti. U fudbalu je sve moguće, ali sigurno nećemo odigrati prijateljsku utakmicu, što će svi i vidjeti.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.