Matthäus prekrižio trio

Selektor Bugarse zavodi red

Matthäus prekrižio trio

Bugarska je izgubila od Engleske u petak sa 3:0, a selektor Lothar Matthäus je počeo čistku.

Tako za susret sa Švajcarskom u timu neće biti Stanislav Manolev, Spas Delev i Alexander Tunchev. Manolev je još pred meč sa Englezima udaljen sa trening jer nije bio ozbiljan kako je Matthäus rekao, a odlični bek je zatim izjavio da više nikad neće igrati za A tim dok je Nijemac selektor.

Matthäus je za Deleva rekao da mu se treba pokazati lekcija i da ovaj 22-godišnjak ima manjak profesionalzma. Tako je u tim pozvan defanzivac Vladimir Gadzev iz Levskog, ali bez obzira na sve jasno je da Bugari ne idu na EURO2012 jer imaju samo pet bodova iz šest utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije