Matuidi: Pokazali smo šta možemo

Strijelac drugog gola za PSG

Matuidi: Pokazali smo šta možemo

Barcelona je sinoć bila jako blizu trijumfa na Parku prinčeva. Međutim kasni pogodak Blaisea Matuidija pokvario je planove Katalonaca. 

Matuidi je pronašao put do gola nakon odlično spuštene lopte od strane Šveđanina i prve violine ekipe iz Pariza Zlatana Ibrahimovića. PSG je sinoć pokazao da se može nositi sa Barcelonom, ali će na Camp Nou za izabranike Carla Ancelottija biti jako teško. 

 

"Jako smo sreti onim što smo pokazali protiv najbolje ekipe na svijetu. Pokazali smo da Paris može biti sjajan. Pred nama je sada jako teška revanš utakmica. Uradit ćemo sve što je u našoj moći, ali jako smo sretni nakon ovog duela," rekao je nakon utakmice strijelac drugog gola Matuidi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.