Matuidi: Razočaran sam potezom PSG-a

Propao mu transfer u Juve

Matuidi: Razočaran sam potezom PSG-a

Endin Čaušević

Francuski fudbaler Blaise Matuidi ovog ljeta je bio na izlaznim vratima prvaka Francuske, PSG-a.

Matuidi je imao veliku želju da ovog ljeta promijeni sredinu, ali su čelnici PSG-a u posljednji trenutak odlučili da odbiju ponudu za ovog igrača. Vezni igrač ove ekipe bio je na meti Juventusa, te su mnogi mislili da je ovaj transfer završen.

Ipak, posljednji dan ljetnog prelaznog roka iz PSG-a su poručili da nemaju namjeru da prodaju Matuidija. Ovaj fudbaler je bio razočaran odlukom čelnika kluba jer je imao želju da promijeni sredinu.

"Razočaran sam što su odlučili zadnji dan da odbiju ponudu. Uskoro ću razgovarati s čelnicima kluba i vidjet ćemo šta će biti. Iznenađen sam što su se tek tako povukli iz pregovora sa Juventusom", rekao je Matuidi.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Predsjednik PSG-a, Nasser Al-Khelaifi izjavio je da će ovaj klub Matuidiju ponuditi novi ugovor. Podsjećamo, njegov sadašnji ugovor s francuskom ekipom ističe 2018. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti