Matuidi: Zlatnu loptu zaslužuje Griezmann

Vjeruje u svog saigrača

Matuidi: Zlatnu loptu zaslužuje Griezmann

D. Vejo

Blaise Matuidi igra sjajno na Euru, ali njegov saigrač iz reprezentacije Antoine Griezmann igra još bolje.

To dobro zna i sam igrač sredine terena Galskih pijetlova, koji kako kaže vjeruje da će upravo napadač biti najbolji igrač tekućeg Eura ali da bi isto upravo on trebao biti i osvajač Zlatne lopte.

"Antoine igra sjajno. Sa Atleticom je stigao do finala Lige prvaka, i evo sada isto sa reprezentacijom je u finalu Evropskog prvenstva. Trenutno je najbolji strijelac prvenstva. Svojim igrama zaslužuju da bude najbolji i na prvenstvu, ali i da uzme Zlatnu loptu", rekao je za inostrane medije, Blaise Matuidi.

Matuidi će se u nedjelju od 21 sat zajedno sa svojim saigračima protiv Portugala boriti za titulu najbolje evropske ekipe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi