Mauri je ovako zarađivao na kladionicama

Mauri je bio poprilično uspješan kladioničar

Mauri je ovako zarađivao na kladionicama

Midhat Šljivak

Fudbaler Lazija Stefano Mauri uhapšen je 28. maja ove godine u sklopu istrage o namještanju utakmica u italijanskom fudbalu popularno nazvanom Calciocommesse. 

Iako se Mauri nije direktno kladio na svoj tim, u italijanskoj javnosti se pojavio tiket koj je Marui odigrao, a na njemu se jasno vidi da je ovaj fudbaler odigrao tačne rezultate  0:3 na utakmicama Fiorentina - Napoli, te Inter - Boologna.

 

Utakmice su završile tim rezultatima, a Muari je bio "dobar" 10.000 eura.  Nakon što je pušten iz zatvora, Mauri je dao pomalo šaljivu izjavu: "Od sada se kladim samo na košarku"...  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.